Anunț

 

În data de 22.11.2018, ora 13.00, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din Strada Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1, Bucureşti, a avut loc întălnirea cu părțile interesate din cadrul procesului de consultare publică privind implementarea proiectului „Consolidarea Infrastructurii şi Îmbunătăţirea Pregătirii Personalului pentru Situaţii de Urgenţă”, proiect susţinut financiar de către Banca Internaţională de Reconstrucţie şi Dezvoltare. În urma acestei întâlniri a fost adoptată varianta finală a Documentului Cadru pentru Managementul Riscurilor Sociale şi de Mediu, document în care se analizează riscurile sociale şi de mediu legate de investiţiile propuse, precum şi modul de gestionare a acestora. Acesta poate fi descărcat la adresa:


http://www.jandarmeriaromana.ro/sites/default/files/Resurse/Documente/infoPub/GI RG_ESMF_Romanian%20version_final_04.12.2018.pdf .


http://www.jandarmeriaromana.ro/sites/default/files/Resurse/Documente/infoPub/GI RG_ESMF_English%20version_final_04.12.2018.pdf .


Vizualizează în format PDF